Links

Theaters

Theater De Blauwe Kei

Dit is het Theater in Veghel waar ik sinds september 2004 werk als hoofdtechnische dienst. Dit Theater heeft 483 stoelen en ca. 90 Professionele voorstellingen per jaar. Daar naast is er een 600 m2 groot multifunctioneel zalenentrum aanwezig.

Vrijhof Cultuur

Dit is het culturele hart van de Universiteit Twente. Hierheb ik tijdens mijn studenten tijd gewerkt als Theatertechnicus. De Vrijhof beschikt over 2 theaterzalen, een concertzaal en openluchttheater. Daarnaast zijn er werkplaatsen en oefenstudio's aanwezig.

Verkadefabriek

Dit is een cultureel complex met 2 theaterzalen, 3 bioscoop zalen en 3 studios. Eén van die studio's wordt gerbuikt door Picos een cursus instituut dat o.a. Theater productie cursussen verzorgd.

 

Gezelschappen

Tog Jeugdtheater/theaterschip drost van salland

Tog Jeugdtheater was het jeugdtheater van Erik-Jan Post, inmiddels is dit opgegaan in theaterschip drost van salland. Tog Jeugdtheater maakt locatie producties voor de jeugd. o.a. Lidewij, Reusachtig, Belle en het Beest, Waaghalzen, Klets.

Jeugdtheater Sonnevanck

Dit gezelschap van Flora Verbrugge maakt jeugd en familietheater voor de kleine en grote zalen. o.a. de nagtegaal samen met het valerius ensemble.

Nest

Dit is de studenten toneelvereniging van de Universitiet Twente. Zij hebben als vaste repetitie locatie het Vrijhof Cultuurcentrum. Zij werken met diverse regiseurs. o.a. Ronlad de Ceuster, Erik-Jan Post, Ton van Rheenen, Gerja Meima, Willers Dreu. Bij deze vereniging heb ik zowel geacteerd, techniek en grime gedaan.

Picos

Dit is de theater tak van een cursus instituut in Den Bosch zij maken o.a. theaterproducties.

 

Festivals

Februari Muziekmaand

Dit Festival is in 2003 als grap ontstaan, met weinig middelen werd in kortetijd een festival uit de grond gestampt.. Inmiddels is het in Enschede uitgegroeid tot een fenomeen dat jaarlijks terug keert. Het festival is een festival ter promotie van amateur muziek. Door de laag drempeligheid wordt het festival breed gedragen. In 2006 vloede uit het festival een graats buiten optreden in de maand juni voort.

Laughing Matters

Jaarlijks terugkerend festival van de lach. Dit festival van de lach vindt plaats in de Vrijhof.

 

Opleiding

Universiteit Twente

De Universiteit van in het oosten van het land.

Faculteit Technische NatuurWetenschappen

Deze faculteit is onderdeel van de Universiteit Twente en verzorgt o.a. de opleiding Technische Natuurkunde.

Vakgroep Optische Technieken

Mijn afstudeer vakgroep.

Linköpings Unversitet

Hier heb ik stage gelopen.

Goudse Scholen Gemeenschap

Mijn middelbare school.

De Carrousel

En terug bij af mijn basisschool.

 

Overig

Willibrordusgroep

Bij deze Goudse waterscouting groep heb ik o.a. leren zeilen. Deze groep beschikt over een eigen stuk grond met een clubhuis dat uit kijkt over de Reeuwijkse plassen. Hier hebben zijn 9 Lely vletten en een sleepbootje, de Guus.

Qui Vive

Een enterainment bedrijf dat vooral actief is in het recreatiewerk in de zeeuwse dorpen.